Wat is Ubisoft?

door | jan 6, 2024

Wat is Ubisoft

Ubisoft is een toonaangevende ontwikkelaar in de gaming-industrie. Het bedrijf heeft interesse getoond in de blockchain-ruimte en heeft experimenten gedaan met cryptogames en ondersteuning geboden aan startups. Onlangs kondigde Ubisoft aan dat het NFT’s zal gaan implementeren binnen een van zijn belangrijkste franchises. Het heeft een platform genaamd Ubisoft Quartz gelanceerd, waarmee spelers in-game items kunnen verdienen en kopen die als NFT’s op de Tezos-blockchain worden bewaard.

Belangrijke bevindingen

 • Ubisoft is een toonaangevende ontwikkelaar in de gaming-industrie.
 • Het bedrijf heeft interesse getoond in blockchain en NFT’s.
 • Ubisoft heeft het platform Ubisoft Quartz gelanceerd voor in-game NFT’s.
 • Spelers kunnen in-game items verdienen en kopen als NFT’s op de Tezos-blockchain.
 • De integratie van blockchain in gaming kan de sector transformeren.

Ubisoft Quartz: NFT’s in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft Quartz is een revolutionair platform dat spelers de mogelijkheid biedt om in-game items te verdienen en kopen die als NFT’s (Non-Fungible Tokens) op de Tezos-blockchain worden bewaard. Een van de eerste spellen waarin Ubisoft Quartz is geïmplementeerd, is Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft Quartz

Door middel van Ubisoft Quartz kunnen spelers unieke en zeldzame items verkrijgen die hun gameplay-ervaring verbeteren en hen onderscheiden van andere spelers. Deze NFT-items worden op de Tezos-blockchain opgeslagen, wat garant staat voor veiligheid, transparantie en authenticiteit van de items.

Om toegang te krijgen tot de exclusieve NFT-drops van Ubisoft Quartz in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, moeten spelers niveau 5 bereiken in het spel. Hierdoor wordt de waarde van de in-game prestaties van spelers vergroot en ontstaat er een nieuwe economie rondom deze digitale items.

Voordelen van Ubisoft Quartz in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint:Details:
Unieke en zeldzame in-game itemsSpelers kunnen exclusieve NFT-items verdienen en kopen.
Veiligheid en transparantieDe NFT’s worden opgeslagen op de Tezos-blockchain, wat garant staat voor veiligheid, transparantie en authenticiteit.
Een nieuwe economieSpelers kunnen waarde creëren door hun in-game prestaties en digitale items te verhandelen.

Ubisoft heeft een leeftijdsgrens van 18 jaar ingesteld voor spelers die een Tezos-portemonnee willen maken voor gebruik met het spel. Dit zorgt ervoor dat het platform veilig en verantwoordelijk wordt gebruikt.

Ubisoft Quartz Digits: Gratis NFT’s en toekomstige initiatieven

Ubisoft heeft recentelijk zijn NFT-drops “Digits” genoemd en heeft aangekondigd dat het gratis NFT’s zal vrijgeven voor early adopters. Deze digitale items worden uitgegeven op de Tezos-blockchain en kunnen unieke in-game content vertegenwoordigen. Als onderdeel van hun initiatief heeft Ubisoft gepland om NFT-drops vrij te geven op 9, 12 en 15 december 2022, en er zullen meer drops volgen in 2022.

De Ubisoft Quartz Digits bieden spelers de mogelijkheid om exclusieve items te verzamelen, waaronder wapenskins, unieke bepantsering en kleding. Door de gratis NFT’s beschikbaar te stellen, wil Ubisoft early adopters belonen en tegelijkertijd het gebruik van NFT’s in de gaming-industrie promoten. Dit is slechts het begin van Ubisoft’s NFT-avontuur, en het bedrijf heeft al gehint op toekomstige initiatieven.

Met de introductie van Ubisoft Quartz en de gratis NFT-drops, laat Ubisoft zien dat het een voortrekkersrol speelt in het verkennen van de mogelijkheden van blockchain en NFT’s in de gaming-industrie. Door spelers de kans te geven om waardevolle digitale items te bezitten en verhandelen, opent Ubisoft nieuwe deuren en creëert het nieuwe manieren voor spelers om betrokken te raken bij hun favoriete spellen.

DatumNFT-Drops
9 december 2022Wapenskins
12 december 2022Unieke bepantsering
15 december 2022Kleding
Ubisoft Quartz Digits

Ubisoft is vastberaden om de mogelijkheden van NFT’s verder te verkennen en te experimenteren met nieuwe initiatieven. Hierdoor blijft Ubisoft relevant en innovatief in een snel veranderende gaming-industrie. Het is duidelijk dat de toekomst van gaming een nauwe samenwerking met blockchain-technologie omvat, en Ubisoft loopt voorop in deze revolutie.

Ubisoft en non-fungible tokens (NFT’s) in de gaming-industrie

Non-fungible tokens (NFT’s) zijn unieke tokens die niet direct vervangbaar zijn door andere tokens. Ze fungeren als een soort ontvangstbewijs voor zeldzame digitale items, zoals illustraties, profielfoto’s en videogame-items. Het gebruik van NFT’s heeft de gaming-industrie ingrijpend veranderd en biedt nieuwe mogelijkheden voor spelers en ontwikkelaars.

Ubisoft is een voorbeeld van een bedrijf in de gaming-industrie dat de waarde van NFT’s heeft erkend en omarmd. Het gebruik van NFT’s stelt Ubisoft in staat om unieke in-game items te creëren, zoals speciale wapenskins, personage-uitrusting en andere exclusieve content. Deze items kunnen worden gekocht, verhandeld en verzameld door spelers, waardoor ze een gevoel van eigenaarschap en exclusiviteit krijgen.

De opkomst van NFT’s in de gaming-industrie heeft geleid tot nieuwe vormen van interactie tussen spelers. Spelers kunnen nu digitale items bezitten die echt uniek zijn en waarde hebben buiten het spel zelf. Dit opent de deur naar nieuwe economische modellen en kansen voor zowel spelers als ontwikkelaars.

Naast Ubisoft zijn er ook andere grote namen zoals Axie Infinity die enorme successen hebben behaald met NFT-games. Deze projecten hebben laten zien dat er een groeiende interesse is in NFT’s en dat ze een belangrijke rol zullen blijven spelen in de gaming-industrie.

De opkomst van NFT’s in de gaming-industrie is een spannende ontwikkeling die nieuwe mogelijkheden biedt voor zowel spelers als ontwikkelaars. Het is een trend die alleen maar zal toenemen naarmate meer mensen de voordelen en potentie van NFT’s ontdekken.

Ubisoft’s ambitie: Een echte metaverse bouwen

Ubisoft heeft de ambitie om een echte metaverse te bouwen. Het bedrijf gelooft dat de blockchain-technologie essentieel is voor het creëren van een levendige en interactieve virtuele wereld. Door gebruik te maken van blockchain en NFT’s wil Ubisoft een nieuwe dimensie toevoegen aan de gaming-industrie en de spelervaring naar nieuwe hoogten brengen.

Ubisoft heeft bewust gekozen voor de Tezos-blockchain vanwege de schaalbaarheid en het lagere energieverbruik in vergelijking met andere blockchains zoals Bitcoin. Deze keuze stelt Ubisoft in staat om een duurzaam en efficiënt ecosysteem te creëren voor de metaverse.

Met de implementatie van NFT’s en de bouw van een metaverse, verwacht Ubisoft dat de gaming-industrie ingrijpend zal veranderen. Spelers zullen niet alleen in staat zijn om virtuele items te bezitten, maar ook om ze te verhandelen en er mee te interageren binnen de metaverse. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor zowel gamers als ontwikkelaars en creëert een geheel nieuwe manier van gamen.

Ubisoft’s focus op het bouwen van een metaverse onderstreept hun toewijding aan innovatie en het creëren van baanbrekende spelervaringen. Door voorop te lopen in de ontwikkeling van de metaverse, positioneert Ubisoft zich als een pionier in de gaming-industrie en bouwt het verder aan zijn reputatie als een vooruitstrevend en visionair bedrijf.

Ubisoft metaverse

Belangrijke punten:

 1. Ubisoft wil een echte metaverse bouwen
 2. Blockchain-technologie en NFT’s zijn essentieel voor het realiseren van de metaverse
 3. Ubisoft heeft gekozen voor de Tezos-blockchain vanwege schaalbaarheid en energie-efficiëntie
 4. De stap naar NFT’s en de metaverse zal de gaming-industrie transformeren

Andere grote spelers in de gaming-industrie

Naast Ubisoft zijn er andere grote spelers die een belangrijke rol spelen in de gaming-industrie. Deze bedrijven hebben een aanzienlijke invloed op de ontwikkeling en het succes van de gaming-markt. Hier zijn enkele voorbeelden van grote spelers:

Nintendo

Nintendo is een bekend bedrijf in de gaming-industrie en staat garant voor populaire franchises zoals Mario, The Legend of Zelda en Pokémon. Met innovatieve consoles zoals de Nintendo Switch heeft Nintendo een toegewijde fanbase en blijft het een belangrijke speler in de sector.

Activision Blizzard

Activision Blizzard is een van de grootste ontwikkelaars en uitgevers van videogames ter wereld. Het bedrijf is verantwoordelijk voor populaire franchises zoals Call of Duty, World of Warcraft en Overwatch. Met miljoenen spelers wereldwijd heeft Activision Blizzard een immense invloed in de gaming-industrie.

Take-Two Interactive

Take-Two Interactive is een toonaangevende uitgever van videogames en staat bekend om franchises zoals Grand Theft Auto, NBA 2K en Red Dead Redemption. Het bedrijf legt de lat hoog met hoogwaardige en innovatieve games en heeft een sterke positie in de gaming-markt.

Electronic Arts

Electronic Arts, ook wel bekend als EA, is een van de grootste uitgevers van videogames ter wereld. Het bedrijf heeft een breed scala aan populaire franchises zoals FIFA, Madden NFL en The Sims. Met sterke merken en een gevestigde reputatie blijft Electronic Arts een invloedrijke speler in de gaming-industrie.

Tencent Holdings

Tencent Holdings is een Chinese holdingmaatschappij die zich bezighoudt met verschillende activiteiten, waaronder gaming. Het bedrijf is eigenaar van Riot Games, de ontwikkelaar van League of Legends, en heeft ook aandelen in andere gamebedrijven zoals Epic Games en Supercell. Met zijn grote marktaandeel in de gaming-industrie heeft Tencent Holdings een aanzienlijke impact op de sector.

Deze grote spelers hebben allemaal een unieke bijdrage geleverd aan de gaming-industrie en blijven groeien en innoveren. Ze zijn interessant voor investeerders die op zoek zijn naar kansen in deze spannende en dynamische sector.

gaming-industrie

Beleggen in de gaming-industrie: Aandelen en ETF’s

Als je interesse hebt om te beleggen in de gaming-industrie, zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen om individuele aandelen te kopen van gerenommeerde bedrijven zoals Ubisoft, Nintendo, Activision Blizzard, Take-Two Interactive, Electronic Arts en Tencent Holdings.

Daarnaast is het ook een optie om te beleggen in ETF’s (Exchange Traded Funds) die zich richten op de gaming-industrie. Een paar Europese ETF’s die zich op deze sector richten zijn:

VanEck Vectors Video Gaming & Esports ETF

De VanEck Vectors Video Gaming & Esports ETF is een fonds dat belegt in bedrijven die betrokken zijn bij de gaming- en esports-industrie, waaronder ook grote namen zoals Ubisoft. Het fonds heeft als doel om het rendement te volgen van de MVIS® Global Video Gaming and eSports Index.

Global X Video Games & Esports ETF

De Global X Video Games & Esports ETF is een fonds dat zich richt op beleggingen in bedrijven die betrokken zijn bij de gaming- en esports-sector. Dit fonds heeft als doel om het rendement te volgen van de Solactive Video Games & Esports Index.

Voorafgaand aan je investeringsbeslissing is het van essentieel belang om grondig onderzoek te doen en je investeringsdoelen te bepalen. Overweeg factoren zoals het track record van het bedrijf, de marktvooruitzichten en eventuele recente ontwikkelingen in de gaming-industrie. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen en een beleggingsstrategie opstellen die past bij jouw doelstellingen.

Let op: Beleggen brengt risico met zich mee. Koersen kunnen fluctueren en investeringen kunnen minder waard worden. Het is belangrijk om alleen te beleggen met geld dat je kunt missen.

Beleggen in de gaming-industrie
BedrijfTickerBeurs
UbisoftUBI.PAEuronext Parijs
Nintendo7974.TTokyo Stock Exchange
Activision BlizzardATVINasdaq
Take-Two InteractiveTTWONasdaq
Electronic ArtsEANasdaq
Tencent Holdings0700.HKHong Kong Stock Exchange

Let op: De genoemde bedrijven en ticker symbolen zijn ter illustratie en vormen geen beleggingsadvies. Zorg ervoor dat je zelfstandig onderzoek doet en investeringsbeslissingen neemt op basis van je eigen analyse en risicotolerantie.

Aandelen van Ubisoft en andere gaming-bedrijven

Aandelen van Ubisoft en andere gaming-bedrijven kunnen een interessante investeringsoptie zijn voor beleggers die geloven in de groei van de gaming-industrie. Ubisoft is een gerenommeerd bedrijf in de gaming-industrie en heeft een sterke positie opgebouwd in de markt. Als een van de belangrijkste ontwikkelaars en uitgevers van videogames, heeft Ubisoft een gevestigde fanbase en een indrukwekkend trackrecord van populaire franchises zoals Assassin’s Creed, Far Cry en Tom Clancy’s Ghost Recon.

Het investeren in aandelen van Ubisoft biedt beleggers de mogelijkheid om te profiteren van het succes en de groei van het bedrijf. Ubisoft heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle games en heeft de potentie om nieuwe succesvolle franchises te creëren. Door aandelen van Ubisoft te kopen, kunnen beleggers rechtstreeks deelnemen aan het succes van het bedrijf en mogelijk profiteren van waardestijging.

Het is echter belangrijk om te begrijpen dat beleggen in individuele aandelen risico’s met zich meebrengt. De koersen van aandelen kunnen fluctueren en er is altijd een kans op verlies. Daarom is het raadzaam om een gediversifieerde portefeuille te hebben en alleen te investeren wat je kunt veroorloven om te verliezen. Het is ook verstandig om vooraf grondig onderzoek te doen naar het bedrijf en de marktomstandigheden voordat je besluit om in aandelen te investeren.

Naast Ubisoft zijn er ook andere gaming-bedrijven die interessante investeringsmogelijkheden kunnen bieden. Enkele grote namen in de gaming-industrie zijn Nintendo, Activision Blizzard, Take-Two Interactive, Electronic Arts en Tencent Holdings. Deze bedrijven hebben allemaal een sterke aanwezigheid in de markt en kunnen mogelijk waarde toevoegen aan een beleggingsportefeuille.

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in de gaming-industrie, is het belangrijk om je onderzoek te doen en je investeringsdoelen te bepalen. Raadpleeg indien nodig een financieel adviseur om je te helpen bij het nemen van weloverwogen beleggingsbeslissingen.

BedrijfAandeelHuidige koers
UbisoftUBI€80
NintendoNTDOY$95
Activision BlizzardATVI$75
Take-Two InteractiveTTWO$130
Electronic ArtsEA$120
Tencent HoldingsTCEHY$60

Disclaimer: De bovenstaande koersen zijn ter illustratie en kunnen variëren. Raadpleeg altijd actuele marktinformatie en voer grondig onderzoek uit voordat je beleggingsbeslissingen neemt.

Beleggen in gaming-industrie ETF’s

Beleggen in exchange-traded funds (ETF’s) die zich richten op de gaming-industrie is een slimme manier om te profiteren van de groeiende sector en tegelijkertijd je beleggingen te diversifiëren. Er zijn twee populaire ETF’s die zich specifiek richten op de gaming-industrie: de VanEck Vectors Video Gaming & Esports ETF en de Global X Video Games & Esports ETF.

De VanEck Vectors Video Gaming & Esports ETF is een fonds dat belegt in bedrijven die actief zijn in de video game industrie en esports. Het fonds houdt aandelen aan van grote spelers zoals Ubisoft, Nintendo, Activision Blizzard en Take-Two Interactive. Hierdoor krijg je als belegger blootstelling aan een breed scala aan gaming-bedrijven, wat je risico’s kan helpen spreiden.

De Global X Video Games & Esports ETF is een andere populaire optie voor beleggen in de gaming-industrie. Dit fonds belegt ook in grote gaming-bedrijven zoals Ubisoft, Nintendo en Activision Blizzard, evenals andere belangrijke spelers in de sector. Het biedt beleggers de mogelijkheid om te profiteren van de groeiende populariteit van video games en esports.

Beleggen in ETF’s die zich richten op de gaming-industrie kan een strategische keuze zijn voor beleggers die willen profiteren van de groeiende vraag naar video games en esports. Deze ETF’s bieden diversificatie en blootstelling aan verschillende gaming-bedrijven, waaronder bekende namen zoals Ubisoft. Het is belangrijk om je beleggingsdoelstellingen en risicobereidheid te bepalen voordat je investeert.

Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste kenmerken van de VanEck Vectors Video Gaming & Esports ETF en de Global X Video Games & Esports ETF:

KenmerkenVanEck Vectors Video Gaming & Esports ETFGlobal X Video Games & Esports ETF
TickerESPO 
Beheerkosten0,55%0,50%
Aantal holdings25+40+
Top holdings
 • Ubisoft
 • Nintendo
 • Activision Blizzard
 • Take-Two Interactive
 • Ubisoft
 • Nintendo
 • Activision Blizzard
 • Electronic Arts

Let op: de bovenstaande informatie is ter illustratie en kan onderhevig zijn aan veranderingen. Het is belangrijk om altijd de meest recente informatie te raadplegen voordat je belegt.

Beleggen in gaming-industrie ETF's

Beleggen in ETF’s die zich richten op de gaming-industrie kan een goede manier zijn om te profiteren van de groei in de sector en tegelijkertijd je risico’s te spreiden. De VanEck Vectors Video Gaming & Esports ETF en de Global X Video Games & Esports ETF bieden beleggers de mogelijkheid om te investeren in een breed scala aan gaming-bedrijven, waaronder Ubisoft. Voordat je besluit te beleggen, is het belangrijk om je goed te informeren, je beleggingsdoelen te bepalen en advies in te winnen indien nodig.

De toekomst van gaming en blockchain

De integratie van blockchain in de gaming-industrie, zoals Ubisoft doet met NFT’s, opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en innovaties. Het maakt het mogelijk om digitale items echt eigendom te laten zijn van spelers en creëert nieuwe manieren om waarde te genereren en te verhandelen. Door middel van blockchain-technologie kunnen spelers unieke digitale bezittingen verzamelen, verhandelen en gebruiken in verschillende games en platforms.

Blockchain biedt een transparante en veilige manier om de eigendom van deze digitale items te registreren en te verifiëren. Elke NFT is uniek en kan worden gevolgd op de blockchain, waardoor fraude en namaak worden voorkomen. Dit opent de deur naar een compleet nieuwe economie in de gaming-industrie, waar spelers worden beloond voor hun tijd en inspanning.

Naast het creëren van een nieuwe economie, biedt blockchain ook mogelijkheden voor de ontwikkeling van de metaverse. De metaverse is een virtuele wereld waarin spelers kunnen communiceren, spelen en handelen met behulp van digitale bezittingen. Met de integratie van blockchain kunnen deze bezittingen naadloos worden gebruikt in verschillende games en platforms, waardoor een geheel nieuwe vorm van interactie tussen spelers mogelijk wordt.

Ubisoft is een van de pioniers in het integreren van blockchain in de gaming-industrie, en het is mogelijk dat andere ontwikkelaars zullen volgen. De toekomst van gaming ziet er spannend uit, met blockchain als een veelbelovende technologie die nieuwe mogelijkheden biedt voor spelers en ontwikkelaars.

Toekomst van gaming en blockchain

Met de groeiende populariteit van NFT’s en de toenemende adoptie van blockchain-technologie, is het duidelijk dat gaming en blockchain nauw met elkaar verbonden zullen zijn in de toekomst. Spelers zullen meer controle hebben over hun digitale bezittingen en nieuwe manieren ontdekken om te profiteren van hun inspanningen en talenten.

De toekomst van gaming en blockchain is veelbelovend en biedt ongekende kansen voor spelers, ontwikkelaars en investeerders. Het is een opwindende tijd om de evolutie van deze technologieën te volgen en te zien hoe ze de gaming-industrie transformeren en vormgeven.

Conclusie

Ubisoft is een toonaangevende speler in de gaming-industrie en heeft bewezen vooruitstrevend te zijn in het verkennen van nieuwe technologieën, met name de blockchain en NFT’s. De implementatie van Ubisoft Quartz, een platform voor in-game NFT’s, laat zien dat Ubisoft gelooft in de kracht van blockchain en de mogelijkheden die het biedt voor de gaming-industrie.

De integratie van blockchain in de gaming-industrie opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en kan de sector transformeren. Met de mogelijkheid om digitale items als NFT’s te verhandelen, kunnen spelers echte eigendom en waarde ervaren binnen de virtuele werelden die ze verkennen.

Voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de gaming-industrie, kan het investeren in Ubisoft en andere gaming-bedrijven een interessante optie zijn. Met de groeiende populariteit van gaming en de integratie van nieuwe technologieën, zoals blockchain en NFT’s, kan de waarde van deze bedrijven toenemen. Het is echter belangrijk om je goed te informeren en je investeringsdoelen te bepalen voordat je besluit waarin je wilt investeren.

Al met al toont Ubisoft met zijn avontuur in de wereld van blockchain en NFT’s een duidelijke visie op de toekomst van gaming. De gaming-industrie staat op het punt van grote veranderingen en Ubisoft lijkt goed gepositioneerd te zijn om een belangrijke rol te spelen in deze evolutie.

FAQ

Wat is Ubisoft?

Ubisoft is een toonaangevende ontwikkelaar in de gaming-industrie.

Wat is Ubisoft Quartz en hoe werkt het?

Ubisoft Quartz is een platform dat spelers in staat stelt om in-game items te verdienen en kopen die als NFT’s op de Tezos-blockchain worden bewaard.

Wat zijn Ubisoft Quartz Digits?

Ubisoft Quartz Digits zijn NFT’s die spelers kunnen verdienen en kopen binnen het Ubisoft Quartz-platform. Ze omvatten items zoals wapenskins, unieke bepantsering en kleding.

Wat zijn non-fungible tokens (NFT’s) en hoe worden ze gebruikt in de gaming-industrie?

Non-fungible tokens zijn unieke tokens die niet direct vervangbaar zijn door andere tokens. Ze worden gebruikt als een soort ontvangstbewijs voor aantoonbaar schaarse digitale items, zoals illustraties, profielfoto’s en videogame-items.

Wat is de ambitie van Ubisoft met betrekking tot de metaverse?

Ubisoft heeft de ambitie om een echte metaverse te bouwen, waarbij de blockchain-technologie essentieel is voor het creëren van een levendige en interactieve virtuele wereld.

Wie zijn de andere grote spelers in de gaming-industrie?

Naast Ubisoft zijn andere grote spelers in de gaming-industrie onder andere Nintendo, Activision Blizzard, Take-Two Interactive, Electronic Arts en Tencent Holdings.

Hoe kan ik beleggen in de gaming-industrie?

Je kunt ervoor kiezen om individuele aandelen te kopen van gaming-bedrijven zoals Ubisoft, Nintendo, Activision Blizzard, Take-Two Interactive, Electronic Arts en Tencent Holdings. Daarnaast zijn er ook ETF’s beschikbaar die beleggen in de gaming-industrie.

Waarom zou ik investeren in aandelen van Ubisoft en andere gaming-bedrijven?

Aandelen van Ubisoft en andere gaming-bedrijven kunnen interessante investeringsopties zijn voor beleggers die geloven in de groei van de gaming-industrie.

Hoe kan ik beleggen in gaming-industrie ETF’s?

Je kunt beleggen in gaming-industrie ETF’s zoals de VanEck Vectors Video Gaming & Esports ETF en de Global X Video Games & Esports ETF.

Wat is de rol van blockchain in de toekomst van gaming?

De integratie van blockchain in de gaming-industrie opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en innovaties, zoals het creëren van een metaverse en nieuwe vormen van interactie tussen spelers.

Wat is de conclusie van dit artikel?

Ubisoft is een belangrijke speler in de gaming-industrie en heeft interesse getoond in de mogelijkheden van blockchain en NFT’s. De integratie van blockchain in de gaming-industrie kan de sector transformeren. Beleggen in Ubisoft en andere gaming-bedrijven kan interessant zijn voor beleggers die geloven in de groei van de industrie.